Markus Ahonen: 050 347 1630 | Mikko Ahonen: 044 239 4697

Kylpyhuone- ja saunaremontti

Kylpyhuone- ja saunaremontilla pesutilat uuteen uskoon

Vuotavatko kylpyhuoneen vesieristeet, ovat saunanlauteet alkaneet repsottaa tai oletko vain perin kyllästynyt suihkutilan ikivanhoihin kaakeleihin? Voisi siis olla korkea aika remontille.

Saneerausturvan ammattilaisten avulla kylpyhuoneesi, vessasi tai saunasi remontti sujuu nopeasti ja vaivattomasti, ja lopputuloksesta tulee juuri halutunlainen.

Kylpyhuoneremontti kannattaa jättää ammattilaiselle

Kylpyhuoneen remontointi on vaativa projekti, joka pitää suunnitella tarkoin ja toteuttaa huolellisesti. Siihen kannattaa suosiolla palkata osaava ammattilainen, jotta esimerkiksi kylpyhuoneen kriittinen vesieristys tulee tehtyä oikein. Märkätilatyöskentelyyn tarvitaan myös tietyt luvat.

Saneerausturva suunnittelee ja toteuttaa koko kylpyhuoneremontin puolestasi. Etsimme keinot, joilla unelmiesi kylpyhuone voidaan toteuttaa tarkasti, ripeästi ja kustannustehokkaasti. Anna meidän huolehtia remontin käytännön haasteista, ja voit itse nauttia lopputuloksesta.

Paremmat löylyt saunaremontilla

Saneerausturvalta löydät asiantuntijat niin vanhan saunasi remontointiin kuin kokonaan uusien saunatilojen rakentamiseenkin. Suunnittelemme ja toteutamme sinulle yksilöllisen ja tyylikkään saunan, jossa kelpaa nauttia löylyistä pidempäänkin.

Autamme sinua valitsemaan uutta saunaa varten sopivimmat materiaalit, kiukaan ja valaisimet, jotta saunastasi tulee juuri sellainen kuin toivot. Saunaremontin toteutuksessa pidämme huolen, että muun muassa höyrysulku, koolaukset ja paneelit asennetaan niin, että sauna myös kestää käyttöä eikä aiheuta sinulle ikäviä yllätyksiä.

Mieti millainen on unelmiesi sauna, niin me toteutamme sen sinulle!

Ota yhteyttä ja pyydä kylpyhuoneremontin hinta-arviota!

Saneerausturva Oy

Y-tunnus: 2903301-7

Ilmotuntie 285
17110 KALLIOLA