Markus Ahonen: 050 347 1630 | Mikko Ahonen: 044 239 4697

Keittiöremontti

Keittiöremontilla tyylikäs ja kodikas keittiö

Ajoiko aika ohi keittiösi tyylistä, alkavatko keittiökalusteet natista jo uhkaavasti liitoksistaan, tai kaipaatko vain uutta ilmettä keittiöön? Nyt voisi olla hyvä aika keittiöremontille.

Saneerausturvalta löydät remonttiprojektiisi taitavat ammattilaiset, joiden avulla lopputuloksesta tulee juuri sellainen kuin haluat. Autamme sinua suunnittelemaan unelmiesi keittiön ja etsimme parhaat keinot toteuttaa se kustannustehokkaasti. Jätä remontin toteuttaminen käytännön haasteineen meidän huoleksemme, ja keskity itse vain nauttimaan uudesta keittiöstäsi.

Vanhan keittiön purkaminen ja uuden asennus

Me hoidamme myös vanhan keittiösi purkamisen puolestasi. Ammattimiehemme purkavat nopeasti ja tehokkaasti vanhat keittiökalusteet, kaakelit ja muut uusittavat keittiöelementit ja huolehtivat niiden poiskuljetuksesta.

Kun vanha keittiö on saatu raivattua, päästään aloittamaan uuden keittiön asennus. Hoidamme toiveidesi mukaan muun muassa keittiön kaakeloinnin, työtasojen ja kaappien asennuksen sekä lieden ja altaan upotukset.

Voit itse vapaasti päättää, kuinka laaja keittiöremontistasi tulee. Keittiön purkamisessa voidaan säästää haluamasi elementit ja remontoida vain toivomasi osat keittiöstä. Kerro meille millaisen keittiön haluaisit, niin me kerromme miten voimme toteuttaa sen.

Ota yhteyttä ja pyydä keittiöremontin hinta-arviota!

Saneerausturva Oy

Y-tunnus: 2903301-7

Ilmotuntie 285
17110 KALLIOLA