Markus Ahonen: 050 347 1630 | Mikko Ahonen: 044 239 4697

Pihla Ikkunat ja ovet

 

Ovi- ja ikkunaremontteja laatutuotteilla

Kun talossa halutaan tehdä ovi- tai ikkunaremontti, onnistuneen lopputuloksen kannalta on ratkaisevaa valita riittävän laadukkaat tuotteet. Siksi käytämme toteuttamissamme remonteissa aina Pihlan korkealaatuisia ovia ja ikkunoita.

Suuren suosion saaneet Pihla-tuotteet ovat tyylikkäitä, kestäviä, energiatehokkaita ja suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa.

Saat tilaamasi tuotteet valmiiksi asennettuna

Meiltä hankit vaivattomasti uudet ovet ja ikkunat suoraan paikalleen asennettuna. Säädämme kaiken valmiiksi tilaamissasi Pihla-tuotteissa, jotta sinun ei itse tarvitse kuin valita haluamasi tuotteet ja jäädä nauttimaan uusista ikkunoistasi ja ovistasi.

Olemme Pihlan valtuutettu jälleenmyyjä, jonka asiantuntijoilta löytyy 12 vuoden kokemus ikkunaremonteista ja Pihla-tuotteiden myynnistä.

Varma Ikkunat

Varma on kestävä ja luotettava ikkuna, joka pitää kosteuden ja viiman loitolla. Pihla antaa alumiinista ja puusta valmistetuille Varma Ikkunoille 25 vuoden lahoamattomuustakuun.

Varma Ikkunoista on saatavana myös EI30-paloluokan paloikkunoita.

Termo Ikkunat

Pihlan huippueristävä Termo Ikkuna on energiatehokas ratkaisu, joka auttaa pitämään sähkölaskusi kurissa. Nelilasinen ikkuna estää lämpöä karkaamasta talvella ja torjuu auringon lämpösäteilyä kesähelteillä. Termo Ikkuna eristää myös ääntä ja auttaa torjumaan melusaastetta.

Pihla Kiinteä Ikkuna

Pihlan kiinteät ikkunat eristävät tehokkaasti lämpöä, ääntä ja kosteutta. Lujatekoiset kiinteät ikkunat muodostavat tyylikkään yhtenäisen ulkoasun muiden Pihla-tuotteiden kanssa ja takaavat remontille tyylikkään ja kestävän lopputuloksen.

Pihla Kiinteistä Ikkunoista on saatavana myös EI30-paloluokan paloikkunoita.

Pihla parvekeovet

Pihlan Varma Patio on mainio valinta oveksi niin patiolle, parvekkeelle kuin terassillekin. Varma Patio on monipuolinen ratkaisu, jonka lukitusmekanismi ja lasikorkeus voidaan valita halutun käyttötarkoituksen mukaan.

Pihla ulko-ovet

Pihlan Varma ulko-ovet ovat kestäviä, energiatehokkaita ja tyylikkäitä. Varma-tuotteista löytyy laaja valikoima erilaisia ovimalleja, joista asiakas voi helposti valita talonsa yleisilmeeseen sopivan. Pihla myöntää ulko-ovilleen 10 vuoden suoranapysymistakuun.

Saneerausturva Oy

Y-tunnus: 2903301-7

Ilmotuntie 285
17110 KALLIOLA